assertiviteit trainingsprogramma

Weerbaarheidstraining

Wij geloven dat in ieder van ons krachtige, gezonde kwaliteiten schuilen. Door deze kwaliteiten kunnen wij onszelf motiveren om de zeer essentiële vaardigheden aan te leren die nodig zijn om betere relaties op te bouwen met de mensen om ons heen. Bovendien hebben we de wens om anderen kwaad te doen, maar zijn in plaats daarvan te bang om de hand uit te steken. Vandaar het punt van dit programma.

Een weerbaarheid trainingsprogramma is:

Geeft je tools en strategieën om door de angst in je heen te werken.

Helpt je te leren hoe je terughoudendheid in jezelf kunt gebruiken

Bereidt je voor op confrontaties zonder geweld of bedreigend gedrag.

Helpt je volledig om te gaan met de angst die gepaard gaat met een nieuw Moed-doel, en om de innerlijke kracht en vrede in jezelf te bewaren om het te halen.

Laat je je zelfbeeld herformuleren.

Wat is een “Resilience Training Hub”?

We hebben die omschrijving zorgvuldig gekozen vanwege de rijke betekenis en de dichotome connotaties. Kort gezegd is een assertiviteitstraining een dagelijks, wekelijks of permanent, wekelijks of maandelijks programma dat ontworpen is om u te helpen ervaring op te bouwen op verschillende assertieve gebieden.

Of assertiviteitstraining is een geavanceerde tak van therapie die zich bezighoudt met mensen die de neiging hebben behoefte te hebben aan meer emotionele controle, controle over hun leven, zelfvertrouwen, nederigheid en andere dergelijke positieve eigenschappen. Bovendien kan het mensen ook helpen om te gaan met problemen op het gebied van sociale vaardigheden, communicatie en onderhandelen. Het is een dagelijks, wekelijks of maandelijks programma dat een persoon voorbereidt en voortbouwt op zijn huidige niveau van assertieve vaardigheden om door de overgangsfase van omscholing te komen, zoals de ontwikkeling van meer proactieve communicatie en communicatievaardigheden.

Lees meer:
Coaching Apeldoorn
GGZ agoog