Coachen voor Coaches

Coach Roosendaal

Coaching gaat over contact maken met jezelf, zodat je vooruitgang kunt boeken in je leven. Velen van jullie hebben de wens om van een onbevredigend leven naar een meer bevredigende carrière en business te gaan. Als coach kan ik u helpen bij deze overgang en u ondersteunen op weg naar een meer bevredigend en winstgevend persoonlijk leven en bedrijf.

De nieuwe professionele coaching kan worden teruggebracht tot meer zelfbewustzijn en het ondernemen van een aantal belangrijke acties die u zullen helpen uw leven te veranderen en die u in staat zullen stellen uw doelen sneller en doeltreffender te bereiken.

Er is een gezegde: “Je wordt nooit oud, wijs of moe genoeg om je tijd te verspillen”. Hetzelfde geldt voor elke wat heb je. Als coach weet ik welke impact mijn cliënten hebben op hun leven en ik ben toegewijd om hen te ondersteunen om enorme resultaten te bereiken.

Lees tijd 1 misschien 2 tot 4 uur per maand? Maar het gaat erom wat jij eruit haalt en niet alleen wat je uit mijn coachingsprogramma haalt. Dit is een tijdelijke aanbieding aan jou omdat het mij als coach in staat stelt zoveel mogelijk mensen te helpen die zich geen 3 tot 5 uur per maand kunnen veroorloven

Als je het coaching programma doorloopt en een aantal van de strategieën implementeert, zul je een aantal sterke gedragspatronen opbouwen die je zullen helpen om orde in jezelf te scheppen, meer focus te krijgen en precies datgene te creëren wat je nodig hebt om je te ondersteunen om het leven te creëren dat je wilt. De eenvoudige oefeningen die ik je leer zullen je een heel eind op weg helpen om meer helderheid, focus en energie te krijgen om je doelen te ondersteunen.

Hoe kan ik u helpen als coach in Roosendaal?

Elke maand bezoek ik regelmatig geëngageerde leden die geïnteresseerd zijn om verder gecoacht te worden en ik ben in staat om dingen aan te bieden zoals groepen, aan degenen die de ruimte waarderen die ik bied in het coaching programma Ik verbind me ook met een paar geëngageerde leden om verschillende boeken te doen over hun specifieke onderwerp. Dit helpt mij om contact met hen te houden en relaties met hen te creëren en ze zijn altijd in staat om met mij te coachen.

U weet dat uw leven vol lawaai en afleiding is. Sommige daarvan kunnen je familie, werk en vrienden zijn. Mijn vroege life coaching programma is gemaakt om je te helpen die dingen te herkennen die in je leven voorkwamen en die je blokkeren om je individuele en individuele gaven en een deel van je Resource verlengende groei enulcers echt toe te laten.