Fysiotherapie

Omdat ik meer dan 100 jaar oud ben, weet ik dat je problemen niet met logica kunt oplossen. Voordat deze arts mij bij mijn verstand hield, was ik slechts een verlegen tiener, vol hormonen en handelde vaak zonder na te denken. Toen ik aan de beptierie ging, (een bestaande geestesziekte, weet ik nu) was ik wanhopig op zoek naar een arts. Zelfs in dat stadium, was de arts niet beschikbaar. Hij was onbereikbaar geworden. Hij kon niet meer gezien worden. Een vriend raadde me deze dokter aan. Hij was een neef. Hij had meerdere mensen bij deze arts behandeld. Hij was wijd en zijd bekend en de fysiotherapeuten werden gemeden. In feite, kon men niet eens met hem praten.

Dus, hoe overtuig je een onwillige collega dat je die fysiotherapeut  met een gebroken rug nodig hebt? Breng een gebroken rug, dat maakt het punt. En ik zou je inderdaad uitdagen om een baai te zijn om hem te helpen het te repareren. Breng een gebroken rug. Dat helpt. Wat nog meer? Neem een krant mee, vertel je verhaal, je bent niet alleen. Alle mensen zijn vatbaar voor breuk, het is niet prettig als het gebeurt. De natuur heeft evenwichten, wanneer een deel stijgt, moet een ander deel vallen om het evenwicht te bewaren. op dezelfde manier kan het evenwichtsmechanisme van uw lichaam uit balans raken en zichzelf verwonden. Beoefen de wet van ongelijke balans. Maak er een gewoonte van jezelf te verhogen en te verlagen en laat het lichaam zijn natuurlijke gang gaan.

Wat mij vooral interesseert is hoe een hoop onzin van mensen wordt verzameld en voor consumptie naar buiten wordt geduwd door degenen die het mee naar huis zouden moeten nemen. Dit is niet ordelijk. Ik zal u een voorbeeld uit de praktijk geven. Een groep van vier jonge dames in de leeftijd van 23 tot 31 jaar was op weg naar een kroegentocht. Volgende halte – aoriothermall. Na enkele minuten lopen – blijkbaar urineren nette dames niet staand. Dus gaat de ene groep zitten en plassen de andere dames rechtop. Na een half uur zijn de dames uitgeput, de mannen moeten nog opstaan. Een oude jogger roept de dingen bij elkaar. Zoals verwacht – de mannetjes die hun evenwicht niet konden bewaren op een gebroken rug liepen de vrouwen achterna, terwijl ze in de tegenovergestelde richting monteerden.
Lees meer:
Fysio Tiel
Fysiotherapeut Tiel