Mindfulness Opleiding

Mindfulness meditatie Nijmegen

Vandaag richten we ons op onze mindfulness training in Nijmegen.

Kijk niet alleen rond op je werkplek, maar kijk ook naar jezelf in het oogcentrum van je werkplek en concentreer je op de in- en uitademingen. Probeer niet alleen de positie van je bureau in de richting te veranderen, maar verander ook je manier van kijken naar jezelf in het oogcentrum. Draai je niet alleen om en ga naar het volgende bureau dat je hebt maar ga ook naar je oogcentrum en kijk naar de taken die je gaat doen. Kijk naar het licht achter uw oogleden, en luister naar de manier waarop ze zich over de lengte van uw oogleden verplaatsen. Sluit niet alleen uw ogen, maar vergeet niet ze te openen.

Laat je niet alleen op dezelfde gedachte doorgaan, maar kijk ook naar de manier waarop je gedachten zich verplaatsen. Zie hoe de potloden achter elkaar op het papier vallen terwijl je geconcentreerd aan het werk bent. Vergeef jezelf voor de slechte gedachten die binnensluipen via de gedachten van Twijfel Thomas. Maak je geen zorgen als je geen zin hebt om ze te doen. Houd de mindfulnesstraining gewoon in de Nijmeegse modus.

Onze mindfulness trainingen in Nijmegen gebruiken helende adempatronen, als een manier om diepere staten van aandacht te bereiken. Als je geen zin hebt om aandacht te besteden aan de inademing, maak je daar dan geen zorgen over, het zal er zijn als je maar volgt waar het je heen leidt. Als er niets in je opkomt, concentreer je dan gewoon op de manier waarop de adem in en uit gaat. Adem in voor en na de inademing. Als je het normale niveau van diepe opmerkzaamheid hebt bereikt, kun je je geest in je geest plaatsen in plaats van de adem.

Soms helpt het om je te concentreren op één deel van je gezicht, zoals je mond en dan je gedachte te veranderen om een vraag aan de geest te stellen. Een andere vraag zou gesteld kunnen worden aan de geest die op zijn beurt de geest zou gaan gehoorzamen. Dit bevragen van de geest is een vorm van gerichte opmerkzaamheid, en de diepe normaliteit treedt in werking om te controleren of alle geesten vrij zijn en correct functioneren.

De geest-asceet of de persoon die zich niet wenst te laten afglijden in het gewone momentane bewustzijn streeft ernaar te zien wat gezien wordt, en blijft geconcentreerd in het hier en nu.

Uw mindfulnesstrainingen over bewustzijn en hoe dat in de Nijmegen wordt uitgebreid op weg naar de dagelijkse doelstelling van 20, 30, etc., kunt u bereiken op welke manier u maar wilt of via welk pad u maar wilt.

Zo kunnen meditatie en gevorderde mindfulness Meditatie gedaan worden in een noodzakelijkhedenh Kathy’s stichtingen van Nijmegen, of door het volgen van een gevorderde cursus zoals de “Mindfulness in Nijmegen Training” met onze goede vrienden, de Van Gogh Stichting in vertering van de adem in Japan, of door het bijwonen van regelmatige mindfulness trainingen, Nijmegen bij voorkeur, inisationengagement zou een van onze opties zijn.

Als we met Nijmegen beginnen, volgen we deze techniek als leidraad voor mindfulness trainingen:

1.Wanneer je begint te ademen, draag het dan eerst, zorg dat je houding goed is, en wees je bewust van de algemene richting van je voeten. Voel ook de fysieke stabiliteit van het lichaam, inclusief zijn kracht om je te ondersteunen. Voel ook zijn beperkingen en mogelijkheden. Maak dan de intentie: HEILIGHEID, GELOOFDE AANDACHT, en draagbare eerbied, om nu de staat van innerlijk doen te bereiken. Als u dit onderneemt, zal de ervaring die u zult opdoen uiteindelijk onbeschrijfelijk zijn.

Alle leraren zijn eerst en vooral studenten. De trainingen mindfulness kunnen overal gevolgd worden, en als u zich hier op uw gemak voelt, hoeven we u geen plaats te noemen waar u zich ongemakkelijk bij voelt. Het enige wat we willen toevoegen is dat als je de lessen volgt in de behoefte aan concentratie, bewuste emoties, op weg naar stilte, lichamelijke en spirituele ontwikkeling, en uiteindelijk een soort van transcendentie, het weerstand-verlagend kan zijn.

Lees meer:
Omgaan met stress Nijmegen