7 Kernprincipes van uw persoonlijke coaching

Coaching Utrecht

Er zijn 7 kernprincipes, wetten, positieve energie principes die de Iseeyounow stijl van leven vormen. Deze zijn de basis voor uw persoonlijke coaching in Utrecht stijl, en natuurlijk hebben we verschillende hulpmiddelen in ons goud enz. Er zijn twee lijsten, een van groepen en een van individuen.

Wanneer je de sessie verlaat, heb je tijd om na te denken over wat je hebt ontdekt. Het beheersen van je innerlijke communicatie, zelfverwezenlijking, en één worden met je eigen wezen is het algemene doel van onze coaching. Het is belangrijk op te merken dat zelfs wanneer je veranderingen waarneemt, dit niet resulteert in een gevoel van heel zijn. Het vereist voortdurende oefening.

De meeste van onze cliënten komen van een nogal typische, zelfs uitgeputte, thuiswerkplek. Het model dat wij toepassen wanneer wij met zo iemand werken, is de persoon te transformeren van een individu dat geen mogelijkheid heeft om zich vreugdevol te voelen, en de persoon te fixeren tot een actieve deelnemer. In dit proces heb je geleerd om jezelf te observeren in de derde persoon en om de waarnemer te worden van je acties.

Veel van onze gelukscoaches werken wellicht met soortgelijke regels. Er zijn methoden om je af te stemmen op de energieën van anderen, en ook om je eigen gevoelens te veranderen. Er zijn manieren om veel duidelijker met anderen te communiceren, en manieren om je sterker te voelen, minder onderhevig aan stress, meer in controle, met een grotere zelfbeheersing, en met een groter vermogen tot liefde en vriendelijkheid. Een van onze methodes is een eenvoudige maar krachtige affirmatie: “Ik hou van je”, enzovoort. De lijst kan waarschijnlijk lang zijn. Elke dag, onophoudelijk, herhaal je deze affirmatie tegen jezelf.

Lees meer over:
Relatietherapie Utrecht
Psychotherapie Utrecht