Wat te zoeken in een Holistische Coach

Holistic coach

 

Waar moet je op letten?

Een holistische coach voor zowel een snelle oplossing als ook een effectief levenslang instrument is de beste combinatie van een change management coach en een diep helende coach. We hebben beide voor elk aspect van het leven van mensen. Je moet goed kijken naar wat je nodig hebt en wat niet. Vraag naar de “waaroms”, “hoeoms” en “wanneeroms” en luister naar de “hoeoms” van de coaching. Vraag naar de “waaroms” van je symptomen, zodat het karwei om echt tot de kern van het probleem door te dringen op een comfortabel niveau en met beperkte verrassingen kan worden volbracht.

Bij coaching gaat het erom toegang te krijgen tot alle delen van het zelf om problemen op te lossen en om snel resultaten te bereiken die ogenschijnlijk onmiddellijk zijn. Coaching is geen zoektocht naar oplossingen; het is een zoektocht in de wereld om de beschikbare sleutel te vinden die de deur opent naar alle mogelijkheden om een evenwichtig, gezond en vervuld leven te leiden.

Hulpmiddelen en oefeningen in Zelfzorg

Beschouw je Zelfzorg eerst op zijn “waarde” en overweeg dan de volgende technieken voor Zelfzorg toe te passen. Dit zijn hulpmiddelen en oefeningen die je kunt gebruiken om je te helpen een goede techniek te kiezen en toe te passen ten bate van jou en je omgeving.

Besteed 10-15 minuten aan het begin van elke dag en kijk eens goed naar wat u zou moeten doen om uw fysieke, emotionele, mentale en spirituele welzijn te ondersteunen. Het is tenslotte uw leven.

Lees meer over:
Burn out Eindhoven