Wat veroorzaakt slaapproblemen?

De trieste realiteit is dat miljoenen kinderen over de hele wereld last hebben van slaapproblemen, dit kan komen door aanhoudende hoofdpijn bij kinderen. Of ze nu problemen hebben tijdens schooldagen of -nachten of gewoon het gevoel hebben dat ze niet genoeg slapen, het is een probleem dat u zult moeten aanpakken. Het goede nieuws is, dat als het eenmaal behandeld is, uw kind zich beter zal voelen en goed zal slapen.

Wat veroorzaakt slaapproblemen bij kinderen?

Als u zich zorgen maakt over de slaap van uw kind, wilt u misschien wat tijd op internet doorbrengen om uit te zoeken of het probleem verder gaat dan u zou willen toegeven. Enkele van de meest voorkomende redenen voor het niet slapen zijn:

Overmatige hyperarousal overdag

Overmatig licht overdag is een veel voorkomend probleem bij kinderen. Vaak kan fel licht of licht van welke soort dan ook de vecht-of-vluchtreactie van het lichaam opwekken. Dit kan slaapproblemen veroorzaken omdat het lichaam eigenlijk probeert zichzelf te redden van het felle licht, ongeacht wat het belangrijker vindt Tijdens de slaap werkt het lichaam twee keer zo hard als wanneer het wakker is.

Verzwakt immuunsysteem

Een verzwakt immuunsysteem kan er ook voor zorgen dat je lichaam het slaaphormoon niet voldoende kan produceren.inus de beste oplossing om hiermee om te gaan is het versterken van het immuunsysteem. Het immuunsysteem is verantwoordelijk voor het gezond houden van je lichaam.Wanneer je ziek wordt, is het Goddank er om je te helpen genezen.

Te veel licht

gedragingen die lijken op die bij slaapwandelen in de vroege ochtend zijn hier meestal de oorzaak van. GABA, een chemische stof die in verband wordt gebracht met de plasticiteit van de hersenen, komt in grote hoeveelheden vrij tijdens de slaap, evenals andere chemische verbindingen. De combinatie van GABA en de andere chemische verbindingen kan de vecht-of-vluchtreactie van het lichaam op gang brengen.

Weten wat de oorzaak van slaapproblemen bij uw kind is, is de eerste stap om hem de juiste behandeling te geven. Als de oorzaak eenmaal is vastgesteld, is de volgende stap het verhelpen van het onderliggende probleem. In de tussentijd kunt u de slaapgewoonten van uw kind helpen verbeteren door de onderstaande tips op te volgen en ze te combineren met magnesium en valeriaan voor een stimulans.

lees meer:
Gedragsproblemen kind